SHARE X, a special edition of the SHARE forum, dedicated to innovative materials, disruptive technologies

SHARE X, “Conference for Advanced Architecture”, that will take place on the 14 th  of November will be hosted by the Radisson Blu Hotel. The event, traditionally organised by ABplus events alongside The Romanian order of Architects (OAR) and The University of Architecture “Ion Mincu” UAIUM Bucharest, is built on 3 sections: innovative materials, disruptive technologies and advanced building skins.

Cu o experiență de peste 22 ani în domeniu, Delta Studio este un lider în furnizarea soluțiilor de calitate pentru amenajările interioare, acoperind o plajă largă de bugete, inclusiv segmentul de lux. Delta Studio și-a diversificat considerabil oferta de produse în ultimii ani, ajungând să ofere soluții complete pentru amenajările interioare. Oferta de produse se îmbogățește continuu, pentru a satisface gusturi dintre cele mai diverse și a răspunde celor mai recente tendințe. Portofoliul de lucrări recomandă Delta Studio ca furnizor de top în soluții personalizate.

O gamă de plăci pe bază de lemn, de calitate superioară, create pentru a inspira arhitecții, designerii și specialiștii în domeniu și pentru a aduce originalitate și inovație în proiecte noi de pe tot globul. În spatele liniei de materiale pentru construcții și design se află o istorie de peste un secol de dezvoltare, muncă și experiență continuă în cele 42 de unități de producție din întreaga lume.